Privatperson

Vill du känna känslan av välmående?

Ja, bara genom att se vad som finns omkring dig blir du medveten om att allt påverkar dig. Det kan handla om ordning, oreda, färger, former, mönster, material, värme, kyla, dofter, ljud etc. När balans mellan de här intrycken skapas blir det en märkbar och positiv förändring i ditt liv.

Insikt och kunskap handlar om balans och känsla. 

- Rum, hus eller trädgård -

Med en konsultation i ett rum, hus eller trädgård använder jag mig av Feng Shui och dess verktyg för att möjliggöra och därmed konkretisera vad som behövs i just detta område för ditt välbefinnande.

- Tillvägagångssätt - 

  1. Skicka planritning över rum, hus eller trädgård till mig.
  2. Jag återkommer till dig och bokar datum för konsultation.
  3. Tillsammans hos dig visar du mig rum, hus eller trädgård.
  4. Jag återkopplar till dig efter två veckor. Då ger jag dig information om förslag till eventuella förändringar jag sett behövs för att öka välmåendet.
  5. Två månader efter Feng Shui-konsultationen tar jag kontakt med dig, via e-post, för eventuella frågor eller andra funderingar.

- De tre paketen - 

Lilla paketet
För dig som enbart behöver enklare lösningar. Här lägger vi fokus på energiflödet (Chi) i rum, hus eller trädgård för att harmonisera och skapa balans.

Mellan paketet
Detta paket gäller dig som behöver ytterligare lite hjälp och här lägger vi fokus på energiflödet (Chi) i rum, hus eller trädgård samt hur färger påverkar harmonin i vår omgivning.

Stora paketet
I det största paketet ryms det du behöver för att må bra. Här lägger vi fokus på energiflödet (Chi) i rum, hus eller trädgård, hur färger påverkar harmonin i vår omgivning samt hur vi mäter jordens energifält med hjälp av pekare för att hitta den energin som vi så väl behöver utan att veta om det.  

Tillägg
Önskas skriftlig dokumentation tillkommer merkostnad beroende på fokusområdets storlek.— Uttalande från kunder—

 "Vi har fått en gedigen genomgång av vårt hem med tips och trix för att göra skillnad i känslan i hemmet. Vi känner oss också stärkta av de områden som redan är ok. Vi fick även en scanning av currylinjer och detta var både roligt och intressant eftersom vi själva kunde känna skillnaden i mätinstrumentet." - Catharina 


"Mitt hem betyder mycket för mig. 

Det är den platsen där vi ska känna oss trygga, kunna hämta energi och verkligen koppla av.
Jag fick hjälp av Charlotte som är Feng Shui konsult på @balansochkansla i Vejbystrand när vi flyttade till vår nuvarande lägenhet.
Är så glad att jag inte målade om vårt drängskåp😊
Feng shui handlar om hälsa, balans och harmoni, och vi behöver alla fem Feng shui elementen i vår miljö för att trivas.
Vill ni veta mer eller få hjälp i ert hem eller trädgård så kontakta Charlotte @balansochkansla , hon är jättebra på att hitta lösningar genom Feng Shui i vardagen. "
- Lena 

- Feng Shui passar och finns överallt oavsett stil -