Om mig

 Feng Shui ger dig känslan av balans i din vardag och för mig började det för över 30 år sen, utan att jag kände till Feng Shui överhuvudtaget.

 

Jag heter Charlotte Johansson och har alltid varit intresserad av inredning samt hur nya möjligheter och välbefinnande kan skapas utefter placeringar i inomhus- och utomhusmiljön. 

Efter några väldigt lärorika år inom fotobranschen och därefter utbildning till förskollärare, med yrket som ger otroligt mycket glädje och där ingen dag är den andra lik, så bestämde jag mig för att öka på kompetensen ytterligare och läste vidare till specialpedagog. Åren som specialpedagog gav mig ytterligare erfarenhet som fick mig att lyfta blicken och se hur och vad vi påverkas av. 

Att arbeta med de olika riktlinjerna inom Feng Shui har jag mer eller mindre alltid gjort på känsla, i alla mina olika miljöer (mitt hem, arbete). Efter utbildningen till Feng Shui-konsult, hos Nordic School of Feng Shui med nordisk kultur och västerländsk inredning som inriktning, kom känslan på pränt och certifieringen till Feng Shui-konsult blev ett faktum. Ytterligare kunskap fick jag när jag antog kurstillfället San Yuan Xuan Kong Flying Star Certification genom Feng Shui and Prosper i februari 2022. Det gav  mig en fördjupad och innerlig nivå av hur Feng Shui fungerar. 

Välkommen att ta kontakt med mig för en Feng Shui-konsultation, föredrag eller för att delta i en Feng Shui-kurs för ett hållbart och välbalanserat mående i ditt hem, trädgård eller företag.

Vänligen Charlotte JohanssonRätt placering med rätt balans - ger rätt känsla