Mer om mig


Jag började mitt yrkesliv med några väldigt lärorika år inom fotobranschen där jag framkallade foto, som kunder tagit med sin kamera och därefter lämnat in (i form av en filmrulle - 135film). Bilderna var, i bästa fall, klara för avhämtning efter en timme. 

Ja ni läste rätt. 

1. Lämna ifrån sig bilderna och inte kunna titta på dem förrän efter minst en timme.  

2. Det kostade minst 99 kr för 24 bilder - ville du ha två av varje bild så tillkom 30 kr.


Nog om det.

Jag bestämde mig därefter för att söka in på utbildningen till förskollärare - yrket som ger otroligt mycket glädje med barnen och kollegorna och där ingen dag är den andra lik. Väldigt intressant och lärorikt.

Sen fyllde jag på kompetensen ytterligare och läste vidare till specialpedagog. Åren som specialpedagog gav mig ännu mer erfarenhet som fick mig att lyfta blicken och se hur och vad vi påverkas av.

Det var nu det hände. Att arbeta med de olika riktlinjerna inom Feng Shui har jag mer eller mindre alltid gjort - på känsla. I alla olika miljöer såsom i hemmet, på arbetet, på semesterresorna osv. och det var efter utbildningen till Feng Shui-konsult, hos Nordic School of Feng Shui med nordisk kultur och västerländsk inredning som inriktning, som känslan kom på pränt och certifieringen till Feng Shui-konsult blev ett faktum. 


Ytterligare kunskap fick jag när jag antog kurstillfället/utbildningen San Yuan Xuan Kong Flying Star Certification genom Feng Shui and Prosper i februari 2022. Det gav mig en fördjupad och innerlig nivå av hur Feng Shui, och att det, verkligen fungerar.

Välkommen att ta kontakt med mig för mer information om Feng Shui

Vänligen Charlotte Johansson