Vad behöver du?

28.06.2022

Jag vet att jag sagt det förr om att en viss röra på ett visst ställe har att göra med just den livsaspekten i just Ditt liv. Nja, det har den kanske men själva röran i sig ger nog mest känslan av tillfredsställelse när den är borta. En tyngd från axlarna blir helt enkelt bortplockad.

Att se Feng Shui ur ett helt annat perspektiv blir vi medvetna om då vi upptäcker hur mycket vi kan förhindra innan det uppstår och även hur mycket vi kan påverka en glädjande händelse. Så - att vilja ha det inredningsmässigt på ett vis är en sak och att känna till hur vi skapar positiv energi är en annan. Värt att påpeka är att när du väl skapat positiv energi är det så mycket enklare att både rensa (om du behöver) och inreda efter hur du vill ha det. Gör saker i rätt ordning!

Det här tar tid att smälta och det får det lov att göra. Vi behöver göra saker långsamt för att få syn på hur det fungerar.

Känner du att du plötsligt inte förstår överhuvudtaget? Vad menar hon (jag) egentligen? Ja, den frågan är befogad. Allt handlar om var i processen vi befinner oss. Kanske du inte (för tillfället) orkar ta tag i någonting eller känner att det här är inte din grej. Det ger isåfall mig ytterligare möjligheter att tydliggöra mina tankar. Hör av dig till mig så hittar vi balansen och känslan du behöver i ditt liv.