Redo för ny (gammal) kunskap?

24.03.2022

Vems plats sitter du på? Är du där du vill vara? Är det ett självklart val eller är du redo för förändring i ditt liv? Då så. Det är nu det är dags.

Som jag betonade igår så ska vi börja från mitten - från dig/oss själv. Det är du som gör valen du behöver. Nu bestämmer du vad du behöver.

I olika Feng Shui-skolor får vi/tar vi in kunskap som ges. All kunskap ger dig inte den rätta vägen. För egen del har jag tagit in kunskap som jag i dagsläget ser som en erfarenhet. Nu gäller det att agera utefter all min kunskap och erfarenhet.

Med det sagt kommer jag inte lägga allt i samma gryta och röra runt utan selektera vad som är rätt Feng Shui.

Vi har alla tagit del av att rensa i röran och att DET är Feng Shui i allra högsta grad. Men STOPP där, det är det inte.

Alla vill ju självklart ha det städat och organiserat i den grad vi behöver, men det är INTE Feng Shui.

Det är möjligt att när vi har rensat vår röra då har positiva saker skett. Kanske vi just då hittat vårt ”pengaområde”. Det är då vi många gånger tror att det är Feng Shui. Det vi har gjort när vi rensat i röran har hjälpt/aktiverat Chi. Feng Shui är mycket djupare än så.

En liten notering: De gamla Feng Shui mästarna från Kina använde sig inte av rensa i röran när de använde Feng Shui, det är vi från väst som skapat den ide’en.

För den delen är det inte fel stt ha det städat och organiserat, men det är viktigt att veta att det inte är klassisk Feng Shui.

Hoppas det här gör dig redo för nästa steg i Feng Shuis värld.