Min Feng Shui-resa

28.04.2022

Min Feng Shui-resa - var startade den och vart är jag på väg?

Egentligen handlar allt om att jag ville hitta olika lösningar och därmed möjligheter. Därefter sökte jag förståelsen av det som hänt. Feng Shui är ogreppbart eftersom det är energier som rör sig. Däremot går det att genom uträkningar se förändringar som sker. Sååå intressant!

Men hur som helst, jag ville ha klara och tydliga sätt att agera när jag började min Feng Shui-resa (som jag inte då visste att det var). Jag möblerade om på mitt flickrum och sängen fick alla möjliga och omöjliga placeringar. Det jag upptäckte var att jag sov och mådde bättre när jag hade sängen i en viss riktning. Det jag däremot inte förstod då var att efter ett tag sov och mådde jag inte så bra längre. Då hade jag ju ändå kvar sängen på samma ställe. Hur kunde det vara så? Jag fortsatte som sagt att flytta runt mina möbler och ibland kändes det bra och andra gånger inte alls lika bra.

Det här har fortsatt genom livet och nu har jag hittat anledning och orsak till de här förändringarna, vilken påverkan de har på mig och hur jag ska göra. 🤩