Känna känslan i Din möblering

17.06.2022

Reta tanken och ditt invanda tankesätt och bestäm själv. Det är genom känslan du känner som du hittar vägen DU ska följa. Krångligt? Behöver det inte vara.

Det jag tycker är så häftigt (med Feng Shui) är att när du väl får en härlig känsla så stämmer den. Feng Shui ljuger aldrig - har du hittat rätt så har du liksom och behöver inte ändra dig eller din möblering längre. Det du kan behöva göra är att, beroende på månad och dess FS-karta, tillföra en saltkur och/eller kulör för reducering av negativa energier.

Hittar ni saltkuren på bilden här nedanför?
 
Den här månaden befinner sig #6 i just det här rummet, enligt Flying Stars-kartan, och det innebär att vistas mer i det här rummet kan stärka uppskattning och bekräftelse rent karriärsmässigt. 

När vi tittar på den årliga stjärnan så är det #4 det här året. Med #4 främjas både vetenskapliga och kreativa sysselsättningar.

Men, det är inte bara såhär enkelt.  Det innebär inte att det är bra för alla. Vi behöver även se hur den permanenta energin är för huset - bergsstjärnan och vattenstjärnan.
Funkar alla de här siffrorna ihop eller behöver vi tona ner vissa delar för att hjälpa energierna?

Ja, Feng Shui ÄR intressant och talar alltid sanning utefter rätt uträkning.