en-Feng Shui är ett sätt att leva

22/06/2021

Feng Shui är ett sätt att leva. Hur lever du?

Att stanna upp och se sig omkring och upptäcka saker på ett annat sätt/vis.

Var famlar vi? Var lägger vi alltid nycklarna som vi sen aldrig kommer ihåg var de är? Finns det en symbolik i det? Var samlas det mest saker (utan att vi lagt de där 😉)?

Genom att rensa bland våra saker hjälper vi vårt inre att komma ihåg. Tänk på att även din kropp (och själ) kommer att må bra när du rensar. Röran utvändigt ger röra invändigt. Du HAR tiden som behövs - börja i liten skala!

Är det trångt för dina saker är det även trångt för dina tankar! Genom att ta bort EN sak lättar tanken.

Att se vad som händer med ditt liv genom den här ultraenkla metoden ger dig ny kraft att fortsätta. Därmed inte sagt att ALLT ska bort utan endast det som äter energin.

För vår hälsa är det viktigt att inte vara ägd av sakerna - det är du som ska veta anledningen till varför du har dem. Att känna att något "-Kan vara bra att ha" i omvänd riktning (om sakerna säger) "-Hon/han/hen kan vara bra att ha" gör inte oss starkare. Vi måste alla känna ett värde - annars kan vi gå vidare till där behov finns.

Byxorna som inte använts på några år har bättre användningsområde hos någon annan, vänta inte på att anledning ska finnas - gör det nu!

Ta hand om er! 🌿