Augusti - härligt!

03.08.2021

Augusti - härligt!

På något vis är augusti kopplat till ordet start - skolstart, nystart, terminsstart, start på hösten etc.

Vilken start använder du dig av?

Eller varför inte bara känna att batterierna laddats och nu kör vi helt enkelt.

Jag vet inte om alla hängt med från början om vad Balans och känsla egentligen är och vad Feng Shui har med det att göra?

Ok - såhär är det - Feng Shui kan tyckas som något andra hittat på som inte har med någon av oss att göra. Fel! Vi ser i princip Feng Shui överallt och känner det hela tiden. Konstigt? Nej!

Ett exempel - även om vi inte ser luften omkring oss så känner vi den, även om vi inte ser dofter så känner vi dem, även om vi inte ser värmen eller kylan så känner vi den, även om vi inte ser energierna runt oss så ger de sig tillkänna - Chi. Gör vi det enkelt för Chi så gör Chi det enkelt för oss.

Feng Shui betyder vind och vatten ordagrant och det är här jag känner balansen och hur vi kan påverka och påverkas av den - Balans och känsla

Jag vill att alla ska ta del av hur vi, oberoende av kunskap, ska känna till hur vi kan använda oss av Feng Shui - mer än till bara inredning.

Men absolut, självklart, kan vi använda Feng Shui enbart när vi inreder och inte lägga mer fokus än så. Det andra kan komma allteftersom om vi är öppna för det.

Feng Shui är större än vi kan greppa och tar både tid och kraft, men ger även mycket glädje och styrka!
 
- Hoppas ni vill och har möjlighet att förstå mina tankar och hur jag känner -