Konsultation 

- privatperson -

För mycket respektive för lite av något skapar obalans. Det handlar inte bara om utsidan - utan det är när vi går på djupet vi inser vad balans är. När balansen är skapad blir det en märkbar och positiv förändring.

Är du medveten om att vi blir påverkade av allt omkring oss?

De tre viktigaste områdena i våra hem, enligt Feng Shui, är entré, sovrum och kök. De ligger här paketerade i tre mindre paket och du kan välja mellan dem eller det största paketet som är en Klassisk Feng Shui-genomlysning över samtliga rum.


- De fyra paketen -

Utifrån era behov och önskningar väljer ni paket 1, 2, 3 eller 4.

Paket 1

Entrén (Mouth of Chi) - hur vi kan stärka och stötta god energi till just ditt hus.

Paket 2
Sovrummet - fokus läggs på hur din sömn är. Beroende på antal valda sovrum anges kostnad/sovrum.

Paket 3
Köket - vad behöver vi i köket och vad bör minimeras med hjälp av kunskaperna från Feng Shui.

Paket 4
Klassisk Feng Shui-genomlysning - önskas en Klassisk Feng Shui-genomlysning över samtliga rum baseras kostnaden sett till husets kvadratmeter. Alla Feng Shui-verktygen används grundligt och den här konsultationen sträcker sig över flera timmar och innefattar även en skriftlig dokumentation över utfört arbete. 

Vad kostar paket 4?
Med en komplett Klassisk Feng Shui-genomlysning får du allt du behöver för ditt välmående lång tid framöver. En väl värd investering som berikar både hälsa och framgång. Priset ligger på från 7 000kr och uppåt.

Feng Shui-konsultationen sker med hjälp av husets planritning, kompass och Feng Shuis verktyg som heter Flying Stars. Genom det här ser vi hur och var dina bästa placeringar av möbler och övrig inredning är. 

Sett till husmarknaden idag är kostnaden för att må bra i sitt hem med hjälp av en Feng Shui-konsultation en investering som håller över tid.

Välkommen med din bokning av den typ av Feng Shui-konsultation som just du behöver.


- Tillvägagångssätt - 


- Vid kontakt bestäms datum samt tid för något eller några konsultationpaket.

- Efter överenskommelse översänds husets planritning en vecka före konsultationsuppdraget.

- Konsultation sker hos er eller via bilder/video online. 

- Beroende på paket 1, 2, 3 eller 4 utförs de metoder som rekommenderas från Feng Shui.

- Återkoppling sker två veckor efter föreskrivet konsultationspaket.


— Uttalande från kunder—

 "Vi har fått en gedigen genomgång av vårt hem med tips och trix för att göra skillnad i känslan i hemmet. Vi känner oss också stärkta av de områden som redan är ok. Vi fick även en scanning av currylinjer och detta var både roligt och intressant eftersom vi själva kunde känna skillnaden i mätinstrumentet." - Catharina 


"Mitt hem betyder mycket för mig. 

Det är den platsen där vi ska känna oss trygga, kunna hämta energi och verkligen koppla av.
Jag fick hjälp av Charlotte som är Feng Shui konsult på @balansochkansla i Vejbystrand när vi flyttade till vår nuvarande lägenhet.
Är så glad att jag inte målade om vårt drängaskåp😊
Feng shui handlar om hälsa, balans och harmoni, och vi behöver alla fem Feng shui elementen i vår miljö för att trivas.
Vill ni veta mer eller få hjälp i ert hem eller trädgård så kontakta Charlotte @balansochkansla , hon är jättebra på att hitta lösningar genom Feng Shui i vardagen. "
- Lena 


"Ja, den största skillnaden är runda mattan i entrén, det märks direkt att det är helt annan känsla, att energi stannar/ inte försvinner. Det får också fina kommentarer från varje ny besök vi får." - Belen

Rätt placering med rätt balans - ger rätt känsla